Kundalini
Fokusering
Midi
Artikler
Tunefish
Forum
ALO's side om UFO-er

Jeg skal nok finde på en hel del interessant at skrive om dette, mig så kære emne. Gennem tiderne har jeg samlet en masse links, som jeg har organiseret under denne tekst.

Jeg er personligt overbevist om at UFO'er findes og at det er rumskibe fra andre planeter. De behøver ikke nødvendigvis at komme fra vores nutid, tidsrejser er ikke så usandsynligt. Vi mennesker er jo lige begyndt med vores tekniske udvikling og de derude kan være kommet tusindvis af år længere end os.

Sidste nyt!!!

Der nu kommet resultater fra en DNA-test af the starchild (se senere)og det er meget interessant. Starchild DNA

Der har været en konference på National Press Club den 27 september 2010, som blev sendt på CNN LIVE, hvor militært personale fortalte om UFO-er der bevægede sig rundt på top-hemmelige militærbaser med atom-misiler og "pillede" ved elektonikken.

Se mere her: NPC Press Conference UFOs and Nukes Sept.27. 2010


Der har været en bølge på internettet som jeg syntes er interessant. En kanal ved navn Blossom Goodchild har forudsagt at der vil komme et stort rumskib og vise sig på himlen d. 14. oktober 2008.

Da jeg ikke har fundet nogen henvisninger til dette på den danske del af nettet, vil jeg her levere den service at bringe min egen oversættelse at den første tekst som hun kanaliserede.

Disclaimer
Min Danske oversættelse af Blossoms 1. besked om 14 oktober 2008


Et af de almindeligste argumenter imod eksistensen af liv i rummet er at der ikke er nogle beviser. Den er jeg sådan set med på, men det hjælper så bare ikke noget, hvis den officielle videnskab nægter at se på de beviser der faktisk er tilgængelige.

Der dog nogle der ser tingene fra samme side som mig. UFO studies should be 'legitimate university subject', claims American professor

Et kuriøst eksempel på dette er det kranie, som The Starchild Project siges at være i besidelse af. Det har nogle usædvanlige egenskaber, som fibre i knoglestrukturen og et hjernerumfang der er ca dobbelt så stor som den ville være på et menneske. Man har udturkket DNA fra vævet og fundet ud af at moderen er et menneske, men faderens DNA kan IKKE findes.

For at i ikke skal syntes at klikket er helt spildt, er der nogle links at zappe på. Hvis I kender nogle links, som i syntes skal med på siden eller støder på et link der ikke virker, så klik på min signatur(ALO), nederst til højre, og send en e-mail til mig.


English summary

I do not have much to say, other than I believe that UFOs exists and that they are spaceships from other worlds, far ahead of us in evolution. There is so much evidence, that it would be illogical to say that there is no reality behind the facts. We need professional scientist to take at hard and fair look at all the evidence that we have by now.

If you want to help by signing a petiton for the relese of UFO-information go here we petition the obama administration to: formally acknowledge an extraterrestrial presence engaging the human race - Disclosure.

I think that the message from Blossom Goodshild on October 14. is important, because it helped in raising awareness about the possibility of aliens coming to Earth.

I am supporting The Starchild Project, because I see it as one of the interesting bits of evidence, under investigation.

Until I find something more interesting to say about this dear subject, please have fun with all my links below.

If you want to contact me by e-mail, just click on my signature, (ALO) at the button right of this page.

 

UFO LINKS

Alle er opdateret 18 april 2011

Danske UFO-sider (In Danish)

Artikler (From the news media)

Privat Blog og link-lister

Anti UFO og andet (Anti-UFO and stuff)

Andre nordiske UFO-sider (Other Scandinavian UFO-pages)

Andre lande (Other Countries)

United Kingdom organisationer

Engelske nyheder (News in English)

Sider med links (Link pages)

Generelt

Nyheder (More news)

Kanalisering af rumfolk (Channelings from space people)

Bortførelser (Abduction)

Rumvæsener og i fortiden (About Aliens now and in ancient times)

Interplanetarisk politik (Exopolitics)

Konspirationsteorier (Conspiracy)

Korncirkler (Crop Circles)

Billeder og media (Pictures and other media)

Udenjordisk teknik (Alien Technology)

http://www.sacred-texts.com/ufo/ufo7.htm ---- Starship Engines

Til toppen Top af listen


Skabt: 21.6.2009
Opdateret d. 25.4.2011
Via