Fokusering
Kundalini
U F O
Midi
Artikler
Forum
ALO's side om ALO
Klik her for at få mere at vide om kuntneren, Solveig Grube.

Jeg er en erotisk buttet dansker fra 1959 af hankøn, der slæber rundt på navnet Anders Lund Olsen. Jeg bruger en hel del af min tid foran skærme, tv, pc og engang også AMIGA (ak sikke tider), lige det modsatte af hvad den stakkels Jens Vejmand måtte leve med.

Jeg har haft en lang og kedelig barndom, som jeg ikke gider grave særligt meget i. Jeg har levet 8 af mine barndoms år på kostskole og har således fra starten ikke haft et helt normalt liv.

Efter tiden på kostskolen tog jeg realeksamen og begyndte på TM. I gymnasietiden mediterede jeg og røg hash(det gør jeg ikke mere), en virkelig potent blanding, hvis man ønsker at "brænde sit sind af". I slutningen af 3. G. fik jeg så en kundalini-rejsning, med det resultat at kontakten til den virkelighed de fleste kender blev kombineret med oplevelsen af indre verdener, som er, i bedste fald svære, om ikke umulige at beskrive. Dette trak, i en periode (1981-86), min opmærksomhed indad i en sådan grad at oplevelsen af den ydre verden, herunder min krop, var uvirkeligt i forehold til min indre verdens klarhed.

Jeg er nu tilbage i jeres ydre virkelighed igen (DAUS!), i kraft af min egen indsats og har med fornyet kraft kastet mig ud i fysiske aktiviteter. Bl.a. har jeg i en årrække været med til at informere om Kundalini i foreningen Kundalini Netværk & Information.

Egentlig skulle jeg have være noget stort, men efter min mat-fys-studentereksamen (-81) fik jeg stadigt sværere ved at koncentrere mig og måtte efter at have forsøgt mig på DTH(nu DTU) og som zoneterapeutstuderende, erkende at det var umuligt for mig at gennemføre en uddannelse. Jeg har nu opgivet at blive til noget og bruger i stedet tiden til at være noget for mine venner og udbrede de talenter jeg indtil nu har skrabet sammen. Jeg mener at jeg stadig hgar noget at byde på, selvom jeg bliver ældre og ældre og ældre og ældre...

Jeg endte med at sortere post (frarådes, hvis man kan finde bedre løsninger, som at slikke gader eller samle tøjklemmer), selvom jeg, i følge mange andre burde kunne klare mere (fx. en teknisk uddannelse). Jeg kunne i korte perioder holde tankerne samlede længe nok til at udføre intelligente handlinger, som at rode med computere, men har haft mere brug for hvile og ro end det moderne præstations-samfund kan tillade en arbejder at gøre krav på.

Heldigvis fandt jeg, 1985, en teknik til at hjælpe mig med at holde sammen på tingene, når livet kommer for tæt på. Det er selvhjælps- terapiformen Fokusering, som siden har været en stabiliserende faktor i mit liv og som også har åbnet for min indre verden på en mere struktureret og anvendelig måde. Det har hjulpet mig med at løse de fleste indre konflikter, uden hjælp fra Psykiatere og andre der vil rode i det menneskelige sind, uden at fatte en meter af hvad de laver.

Selvfølgelig har det ikke kun været negativt alt sammen. Den nye måde at opleve mig selv og verden på, har åbnet mine øjne for det alternative/new age, kald det hvad du vil. Jeg har haft en række interessante oplevelser i den sfære som gør at jeg syntes at dette verdensbillede til tider giver mere mening, end den videnskabelige model. Især er der 2 emner der har fanget min interesse: UFO-er og Sjælens eksistens.

På det seneste er et nyt emne brudt ind i min virkelighed. Der er tilsyneladende en stor stignigning i antallet af personer med autisme i forskellige former. Jeg har mødt mange interessante mennesker med Aspergers, som jeg syntes er mere behagelige at være sammen med end NT-er, de såkaldt normale, der bliver kastet hid og did af et ustyrligt følelsesliv, som de konstant må kompencere for, ved at rationalisere, deres til tider tåbelige handlinger. Hvordan kan man forklare at man stopper op og slår et avisbud ihjel, fordi han kikkede efter en bil der kørte forbi, på en ellers stille morgen? Eller hvad med at slå en person ihjel, fordi man ikke må stjæle hans kasket?

Jeg er en stor tilhænger af ideen om fri software og bruger det så meget, som jeg finder det praktisk muligt. Det startede med StarOffice 5.2, nu OpenOffice, som jeg har brugt siden det kom frem, ikke kun fordi det var gratis, men især fordi det kunne læse mine gamle AMIGA-filer og oversætte dem til brubare PC-tekster, så jeg ikke mistede alt det jeg havde lavet i gamle dage.

Jeg har brugt Stones Webwriter 4.1 til at lave denne hjemmeside og selv om der findes en masse fantastiske programmer på markedet, både købe og frie, har jeg valgt dette program, fordi jeg når meget mere, når jeg ikke hele tiden skal tage stilling et en hel masse smarte menuer og blinkende knapper. Og når man kommer rigtig igang, er der masser af hjælp at hente fra programmet, men det er lavet så det ikke forstyrer arbejdsprocessen. De eneste jeg savner er en funktion til at lave automatisk indrykning på en hel tekst, så man kan se om man har glemt et sluttag eller hvor tabellerne ender. Det andet er en dansk stavekontrol, baseret på et af de existerende systemer( fx. det som OpenOffice bruger), men det kommer måske en dag.

Da jeg ikke har lyst til at blive en gammel slatten mand, lige med det første, har jeg tillagt mig den vane at jogge rundt om de lokale søer, til stor moro for de passerede fodgængere, der næsten kan overhale mig, og de andre løbere, som jeg kun hører suset af, inden de forsvinder bag horisonten.

Men da jeg er umådelig stædig, er det lykkes mig at gennemføre disse officielle løb de sidste par år

Denne side vil jeg ændre, en gang imellem, så ingen kan vide sig sikker.Skabt: 21.6.2009
Opdateret d. 16.4.2011
Via